Zwangerschap

Je bent zwanger! Van harte gefeliciteerd!

Blijdschap, verwondering, maar misschien ook ongeloof, twijfel, bezorgdheid en heel veel vragen… Wat nu? Je bent op zoek naar een verloskundige om je te begeleiden in deze bijzondere tijd.  Vanaf het begin van de zwangerschap totdat je kindje geboren is , gaan wij een tijdje met jullie mee om je bij te staan in deze mooie tijd.

Meld je nu aan voor het maken van je eerste echo afspraak vanaf 7 weken! Een mooi startmoment! Ons doel is goede persoonlijke begeleiding zodat je tevreden terug kunt kijken op een mooie zwangerschap en bevalling!

Inschrijven

Informatie Corona
en zwangerschap

Heb je vragen over je zwangerschap en het Coronavirus? Op deze pagina vind je hier meer informatie over »

Door Mirjam Filius en Wilma Veldhuis

Zwangerschapstraining zwanger en bevallen

Meer informatie » Aanmelden »

Unieke zwangerschapscursus gegeven door een verloskundige samen met geboortecoach
op basis van mindfulness met veel informatie over zwangerschap, geboorte en de periode daarna!

Bij Verloskundigen De Singel

Centering

Centering Pregnancy »

Centering Pregnancy is een vernieuwde vorm van prenatale zorg. Je kunt het zien als een combinatie van zwangerschapscontroles en zwangerschapsbegeleiding ineen. Er is meer tijd met de verloskundige voor je eigen inbreng en het delen van ervaringen met andere zwangeren. Centering Pregnancy heeft bewezen betere uitkomsten van zorg en zowel wij als onze cliënten zijn erg enthousiast over deze vorm van zorg! Ben je benieuwd of het wat voor je is? Lees verder…

Bevalling

en kraamtijd
Ontdek hoe wij je helpen »

Er zijn duizenden verhalen te vertellen, maar een bevalling blijft een unieke gebeurtenis. Het moment waar je negen maanden op hebt gewacht. Hoe zal het bij jou gaan? Thuis of in het ziekenhuis? Vlot of juist wat langer? Wij helpen je tijdens de bevalling zodat jij veilig kunt bevallen op jouw manier.
Na de bevalling komen we bij jullie thuis de baby bewonderen, geven we voorlichting en zijn wij er voor al jullie vragen. Ook als je onder controle bent van de gynaecoloog kun je contact opnemen voor onze zorg na de bevalling.

Op zoek naar informatie over borstvoeding. Schrijf je nu in voor een online bijeenkomst van de Eilanden.
Of kijk eens op de website van de door jou uitgekozen kraamcentrum.

Anticonceptie

Praktische informatie en informatie over het zetten van een spiraal

Al ruim vier jaar geleden zijn wij gestart met het plaatsen van spiraaltjes in onze eigen praktijk. Hiermee waren we de eerste praktijk in de regio Dordrecht. Ondertussen hebben we dus veel ervaring opgedaan en willen we jou ook graag van dienst zijn.

Lees wat je kunt doen »

Je bent van harte welkom! Meld je aan en maak vrijblijvend kennis met ons.

Ervaringen

Wat zeggen anderen over ons...

Ontdek

hoe we voor jou

persoonlijk

klaarstaan

NEEM CONTACT OP DE PRAKTIJK