Maak kennis met Verloskundigenpraktijk De Singel

Mirjam en Rianne. Wij vormen al vele jaren samen een hecht team. Eerst op de oude Singel en sinds 2008 als onderdeel van gezondheidscentrum Eureka.
Sinds 2019 is Josefine bij ons werkzaam om ons team te versterken! Maxime en Marienne sinds 2020! Met de opening van onze nieuwe lokatie KV 13 in 2020 aan de Oranjelaan kunnen we je op 2 twee plaatsen in Dordrecht ontvangen!
Met de nodige ervaring op zak en altijd met heel veel plezier gaan wij graag een tijdje met je mee om je in de bijzondere periode te begeleiden. Professioneel en actief kijken we naar jouw wensen en de mogelijkheden. Natuurlijk met het belangrijkste doel voor ogen: een goede gezondheid van jou en je baby!

Contact Inschrijven

M Mirjam

Verloskundige

R Rianne

Verloskundige

M Maxime

Verloskundige

M Mariënne

Verloskundige

J Josefine

Verloskundige

M Michelle

Assistente

A Angèle

Assistente

Wij staan voor je klaar met

Kinderwensspreekuur

Wil je graag zwanger worden of lukt het niet om zwanger te worden en wil je graag advies, kom dan langs voor het kinderwensspreekuur.

Read More

Prenatale screening

Prenatale screeningstesten tijdens de zwangerschap sporen eventuele complicaties, ziekten en aandoeningen vroegtijdig op.

Read More

Zwangerschapscursus

Een zwangerschapscursus kan een goede voorbereiding zijn voor de bevalling. Zeker als je opziet tegen de bevalling is een cursus aan te raden.

Read More

Geboorteplan

Rond de 35e week van de zwangerschap plannen we een gesprek over de aankomende bevalling. Dan bespreken we ook het geboorteplan.

Read More

Anticonceptie

Samen met jou kijken we naar je wensen en de verschillende mogelijkheden.

Read More

Tips voor de partner

Wat jij als partner kunt doen…

Read More

De kraamperiode

In deze dagen leer je je baby kennen en moet je zelf herstellen van de bevalling.

Read More

Borstvoeding of flesvoeding

Het belangrijkste is dat jij je prettig voelt bij de voeding die je wilt gaan geven.

Read More

Studenten

Wij begeleiden studenten van de Verloskunde Academie Rotterdam. Een aantal keer in het jaar kan je studenten tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling en het kraambed. Mocht je bezwaar hebben tegen hun aanwezigheid kan je dit aangeven bij ons.

De praktijk is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen de KNOV, de beroepsorganisatie van verloskundigen. De praktijk werkt volgens de laatste richtlijnen en protocollen van de beroepsorganisatie.
De verloskundigen zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV en in het BIG register.

Klachtenregeling

Indien je niet tevreden bent met de geleverde zorg nodigen we je uit dit te delen met 1 van de verloskundigen. Door middel van een persoonlijk gesprek proberen we de aangegeven klacht met elkaar te bespreken en te onderzoeken wat er nodig is om het probleem of de klacht op te lossen.

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt is vertrouwelijk.

De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.