Wij staan voor je klaar

Ben je zwanger? Wil je graag zwanger worden? Kom langs voor advies, praktische tips, informatie en voor heldere antwoorden op al je vragen.
Ontdek wie wij zijn en wat we voor jou kunnen doen op onze site of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking!

Contact Inschrijven

De verloskundigen

Professioneel en betrokken

M Mirjam

Verloskundige

R Rianne

Verloskundige

M Maxime

Verloskundige

M Mariënne

Verloskundige

M Michelle

Assistente

Bereken je uitgerekende datum

Wat was de eerste dag van je laatste menstruatie?

  

Aantal dagen van je menstruatiecyclus

Vermoedelijke bevruchtingsdatum:

Einde eerste trimester (12 weken):

Einde tweede trimester (27 weken):

Je uitgerekende datum (40 weken):

Aantal weken zwanger:

In deze berekening gaan wij uit van een regelmatige cyclus van 4 weken zonder anticonceptie. Let op! Dit is slechts een indicatie. Wil je een precieze berekening, maak dan een afspraak voor een echo.

Afspraak maken

Het zorgpad

Benieuwd wat er van week tot week gebeurt in je buik? Bekijk het zorgpad en je krijgt een idee wat er zich daarbinnen allemaal afspeelt.

Welkom!

Wij, al vele jaren in Dordrecht! Eerst op de oude Singel, sinds 2008 als onderdeel van gezondheidscentrum Eureka en sinds 2019 onze ook op onze nieuwe lokatie KV 13 aan de Oranjelaan! Met de nodige ervaring op zak en altijd met heel veel plezier gaan wij graag een tijdje met je mee om je in de bijzondere periode te begeleiden. Professioneel en actief kijken we naar wensen en mogelijkheden. Natuurlijk met het belangrijkste doel voor ogen: een goede gezondheid van jou en je baby!

Inschrijven