Jouw bevalling zo ontspannen mogelijk

Wij helpen je om jouw bevalling zo ontspannen mogelijk plaats te laten vinden. Als er geen complicaties te verwachten zijn mag jij op de plaats bevallen waar je je veilig voelt. Samen met jou stellen we een geboorteplan waarin je je wensen kunt beschrijven over bijvoorbeeld de plaats van bevallen of hoe je denkt over pijnstilling. Ook voor je partner bieden we praktische tips.

Contact

Wanneer waarschuwen

Wanneer bel je ons? Er zijn een aantal belangrijke momenten waarop we graag willen dat je ons belt. Gebruik daarvoor het spoednummer 078 – 8200 996.

Lees wanneer »

Geboorteplan

Rond de 35e week van de zwangerschap plannen we een gesprek over de aankomende bevalling.

Meer over het geboorteplan »

Bevallen in het water

De laatste jaren kiezen vrouwen bewust om in het water te bevallen. Water heeft veel rustgevenede kwaliteiten en kan bijvoorbeeld helpen om meer te ontspannen tevens is het warm en daardoor een aangename rustige  omgeving voor je baby om in geboren te worden. Indien je dit wenst vragen we je te goed voor te bereiden, wat voor de verloskundige belangrijk is is dat er ruimte om het bad is en er een bed in dezelfde ruimte staat.  Lees uitgebreid verder en bespreek je wensen met de verloskundige www.bevallingsbaden.nl/waterbevalling

Waar wil jij bevallen?

Je kunt, als er geen complicaties te verwachten zijn, kiezen voor een thuisbevalling of voor een poliklinische bevalling. In beide gevallen word je begeleid door de verloskundige.

Plaats van bevallen »

Tips voor de partner

Het is als partner niet altijd even gemakkelijk om je vrouw te ondersteunen tijdens de bevalling. Hier vind je praktische tips.

Bekijk de tips »

Ben je zwanger en wil je meer weten over je bevalling? Meld je aan en we maken graag snel kennis met je.

Inschrijven